iSupport Den Haag

Installatie

Apple specialist


Hulp nodig bij uw Apple Mac computer? Wij zijn echte Apple specialisten. Daarom zijn we de meeste Apple computerproblemen waarschijnlijk zelf ook al eens tegen gekomen, maar natuurlijk ook weer opgelost.

Door onze eigen jarenlange ervaring met het werken met Apple programmatuur, kunnen we u snel en vakkundig helpen.

Snel en efficiënt (Mac hulp aan huis)
Met een flinke dosis ervaring aan ‘trouble shooting’ en support kunnen wij snel een analyse maken van het probleem en dit in de meeste gevallen binnen zeer korte termijn oplossen.

Niet in ons eigen servicecentrum, maar veel
efficiënter, gewoon bij u thuis. Geen tijdverlies en veiliger voor uw computer.

Installatie


Ook als u een nieuwe Apple Macintosh computer heeft aangeschaft, kan iSupport u van dienst zijn. Onze specialisten installeren voor u alle apparatuur en programmatuur die u wenst. Daarnaast kunnen we u behulpzaam zijn met advies over de meest recente programmatuur die het best aansluit op uw wensen. iSupport zorgt er voor dat uw Mac meteen gebruiksklaar is.

Configuratie


Wilt u ‘switchen’ van PC naar Macintosh?
iSupport heeft specialisten die voor u al uw bestanden omzetten op uw nieuwe computer. Overzichtelijk en met duidelijke tekst en uitleg zodat u precies weet waar u wat kunt vinden. MacAssist verzorgt voor u alle technische aspecten zodat u zich alleen het nieuwe systeem eigen hoeft te maken.

Nazorg


Mocht u na reparatie of installatie van uw computer nog vragen hebben, dan kunt u ons uiteraard te allen tijden bereiken. Zo bent u verzekerd van een computer waar u altijd op kan werken. Zonder problemen.