iSupport Den Haag

Zakelijk

 

Mobile Device Management
 

De stijging van het aantal verkochte smartphones zorgt ervoor dat iedereen zijn eigen device continu wil gebruiken, zowel thuis als privé.

Sinds dit jaar is iSupport gestart met twee concepten: Bring Your Own Device en Choose Your Own Device. 

"Bring Your Own Device" sluit aan op de hedendaagse praktijk waarbij een werknemer zijn privé smartphone/tablet mee neemt naar kantoor en deze aan het bedrijfsnetwerk verbind. Dit kan grote gevolgen hebben voor de digitale veiligheid van uw onderneming. Middels "Bring Your Own Device" worden deze mogelijke risico’s geminimaliseerd.

"Choose Your Own Device" is gericht op bedrijven waarbij de werknemers een smartphone/tablet van hun werkgever in gebruik hebben.

Het gebeurt nog dagelijks dat een werknemer een smartphone/tablet van uw onderneming krijgt en daar niet mee overweg kan.

Uit de praktijk blijkt dat de werknemers hun privé smartphone/tablet gaan gebruiken, welke binnen het netwerk van uw onderneming actief gemaakt wordt. Hiermee ontstaat dezelfde situatie als met "Bring Your Own Device".

Om deze risico’s te laten vervallen, kunnen de medewerkers hun eigen device uitkiezen bij hun werkgever, welke vervolgens worden beheerd middels een Mobile Device Management pakket.

Configuratie


Wilt u ‘switchen’ van PC naar Macintosh?
iSupport heeft specialisten die voor u al uw bestanden omzetten op uw nieuwe computer. Overzichtelijk en met duidelijke tekst en uitleg zodat u precies weet waar u wat kunt vinden. MacAssist verzorgt voor u alle technische aspecten zodat u zich alleen het nieuwe systeem eigen hoeft te maken.

Inkoopvoordeel


Naast software en hardware ondersteuning, bieden wij zowel scholen als bedrijven inkoopvoordeel aan.
Indien uw bedrijf wenst om meerdere iPads, iPhones of andere hardware aan te schaffen, vragen wij u contact op te nemen met ons om de mogelijkheden te bespreken. Door onze relaties binnen de inkoopkanalen, kunnen wij interessante kortingen bieden.